Gepubliceerd op woensdag 5 augustus 2020 - 16:00
Geschreven door
Aha!

Is het al tijd voor een aperitiefje? Je wijn invriezen en zo opdrinken is helemaal hip. Zo maak je het!
Frozé

Dit heb je nodig
- Een fles droge roséwijn
- 88 ml stroop
- 88 ml vers citroensap
- Een blender
Maak ijsblokjes van de rosé. Mix de ijsblokjes, de stroop en het citroensap tot een smeuïge massa en serveer het met citroenzeste. Lekker!
Witte koele sangria

Dit heb je nodig
- Een fles witte wijn
- 120 ml appelsap
- 2 eetlepels suiker
- 200 g perzik (ongeveer 1/4 in stukken gesneden)
- 200 g meloen (ongeveer 1/4 in stukken gesneden)
- Een blender
Meng de wijn, het appelsap, de suiker en het fruit en laat het een nacht invriezen. Mix het mengsel in de blender de volgende dag en een lekker fris drankje is een feit!
Frisse aardmeimix

Dit heb je nodig
- 300 g aardbeien
- Een fles witte wijn
- 1 eetlepel vers citroensap
- 1 eetlepel suiker
Maak ijsblokjes van de witte wijn. Mix de ijsblokjes daarna met het citroensap, de aardbeien en de suiker tot een smeuïge massa. Santé!