5 eenvoudige, zelfgemaakte cadeaus voor Moederdag

woensdag 5 mei 2021 - 16:57
Zo simpel, zelfs een kind kan het! 😉

Voor de culinaire mama

Deze recepten van Jeroen Meus voor lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn kan je perfect maken. Alles wat je nodig hebt, koop je in de supermarkt. Geen mooie, lege flessen bij de hand? Gebruik een lege wijnfles en laat je kind(eren) een nieuw etiket tekenen. Perfect voor mama's die graag koken!

Voor de georganiseerde mama

Het enige wat je nodig hebt, is een schoendoos en lege wc- of keukenrolletjes. Geef de doos en de rolletjes een make-over met verf, stiften, kleurtjes, stickers, ... Perfect voor de mama die graag een opgeruimd bureau heeft!

Voor de fleurige mama

Bron: The Pleated Poppy

Wat dacht je van een origineel pompomboeket! Pompoms maken is super simpel, deze Ketnet-video legt 't je helemaal uit. Het enige wat je nodig hebt is wol of draad, een schaar, lijm en stokjes. Die kan je verzamelen tijdens een gezellige wandeling. En, dit boeketje verwelkt nooit!

Voor de gezellige mama

Het artikel hierboven legt stap voor stap uit hoe je het favoriete drankje van je mama omtovert tot een origineel cadeau. Je hebt er alleen wat chocolade, gekleurd papier en lijm voor nodig. Het enige wat je nog moet doen, is haar vriendinnen uitnodigen voor een wandeling. 

Voor de emo-mama

Personaliseer een houten plankje met verf. Of houd het simpel, voor de minimalistische mama. Bevestig wasknijpers of papierklemmen met lijm of een nageltje. Print wat mooie foto's af en hang ze vast. Klaar is Kees!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!