5 last-minute Halloween kostuums

maandag 22 oktober 2018 - 13:58
Aha!
Halloween: de hoogdag van het griezelen! Deze kostuums steek je in geen tijd in mekaar.

Beestige benen

kostuum 3

Kleef wat plastic insecten op een huidkleurige panty voor een kriebelig effect!

Warme klauwen

kostuum 4

Meer dan een paar handschoenen, 10 driehoekjes uit vilt en een lijmpistool heb je niet nodig. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken!

Fladderen maar!

kostuum 2

Ergens een kapotte paraplu rondslingeren? Gebruik 'm om vleugels te maken voor je vleermuis-kostuum! Haal het scherm voorzichtig van het metalen handvat. Knip de stof in tweeën en bevestig met naald en draad, veiligheidsspelden, een lijmpistool of stevige nietjes aan een zwarte pull. Helemaal klaar om weg te vliegen!

Verknipt griezelig

Voor deze griezelige look heb je twee shirts nodig in contrasterende kleuren. Download de skelet-stencils voor de voor- en achterkant. Druk ze af en leg ze op één van de twee t-shirts. Maak ze eventueel vast met veiligheidsspelden of kopspelden zodat je stencil niet beweegt. Knip of snijd de donkere delen van de stencils uit en voilà! Bekijk hier een gedetailleerd filmpje (in het Engels).

Simpele spin

kostuum

Dit spinnen-kostuum bestaat uit een volledig zwarte outfit en 3 paar zwarte panty's als poten (de dame op de foto is een paar poten vergeten...). Vul de panty's met restjes stof, keukenpapier, krantenpapier, ... Bevestig de tailleband van de panty's aan de zijkanten van je shirt. Laat je 6 extra poten bewegen door ze vast te maken aan je eigen armen met wat nylondraad. Brr!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!