5 leuke spelletjes voor een vrijgezellenfeest

maandag 4 juli 2016 - 14:43
Aha!
Voor je in het huwelijksbootje stapt, is er natuurlijk nog je vrijgezellenfeest. Deze spelletjes zorgen zeker voor de nodige fun en hilariteit.

Ringdrager

RING-ON
Vul een kom met snoepjes die lijken op ringen. De deelnemers steken een eetstokje in hun mond en moeten met het stokje de ringen uit de kom halen. Je kan bijvoorbeeld om het meeste ringen in 1 minuut eruit proberen scheppen, of om het snelste 10 ringen.

Champagne pong

unnamed-5
Plaats 10 (plastic) champagneglazen in een driehoek aan een zijde van de tafel. Doe hetzelfde aan de andere kant van de tafel. Vul de glazen met een beetje champagne. Twee teams spelen tegen elkaar. Probeer het pingpongballetje in een glas aan de overkant te laten stuiteren. Gelukt? Dan moet je tegenspeler het glas met het balletje in één keer leeg drinken. Je kan dit spel natuurlijk met andere glazen en andere soorten drank spelen, moest champagne niet jouw ding zijn.

Blozende bruid

f2ef8226af700fc2d2bb6ee614bb51ae
Print foto's van de bruid. De deelnemers worden geblinddoekt en moeten de foto van de bruid zo mooi mogelijk schminken. De bruid kiest wie het beste geslaagd is in de opdracht. Je kan de foto natuurlijk ook inruilen voor de échte bruid.

Kousenband werpen

image_1
Plaats verschillende flessen drank op een afstand. De deelnemers proberen om een kousenband rond een fles te schieten. Gelukt? Dan mag je de fles mee naar huis nemen. Je kan ook op elke fles een extra opdracht kleven om het nóg wat moeilijker ter maken.

Hij of zij?

42686bbd9636ed5e4f4b423bacc8fa83
Maak kaartjes met markante uitspraken of gebeurtenissen van de bruid en bruidegom. De deelnemers moeten raden aan wie het kaartje gelinkt is. Wie de meeste juiste antwoorden geeft, wint. Dit spel is wat rustiger:  ideaal voor een kleine rustpauze.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!