5 simpele trouw DIY's

vrijdag 4 maart 2016 - 16:35
Een bruiloft plannen kost heel wat tijd en geld. Deze 5 dingen kan je zelf maken in plaats van ze te kopen!

Vaasjes

trouw

Gaan jullie voor een rustieke stijl? Maak prachtige vaasjes van oude blikken en wat koord.

Lijm het touw vast rond het blik met een lijmpistool. Werk af met je favoriete bloemen. Varieer in hoogte en grote met de blikken voor een speels effect.

Tafelnummers

trouw 2

Gebruik oude boeken als tafelnummers! Ga naar de tweedehands- of kringwinkel en koop het aantal boeken je nodig hebt voor een paar euro's.

Gebruik verf, washi tape of papier om het nummer op de kaft aan te brengen. Je gasten zullen in 1-2-3 hun tafel terugvinden!

Fotobooth

trouw 4

Maak een leuke achtergrond waarvoor je gasten naar hartenlust foto's en selfies kunnen maken.

Koop in een doe-het-zelfzaak een fijne, stevige stok van ongeveer 2 meter lang. Knoop aan die stok linten en stukjes (oude) stof van een tweetal meter lang. Speel met verschillende kleuren en texturen. Hang je achtergrond op tegen een goed verlichte wand en laat die toffe foto's maar komen!

Entertainment

trouw 5

Houd de allerkleinsten zoet met een leuk spelletje ring (heb je 'm?) werpen. Het enige wat je nodig hebt is een kist, flessen in verschillende maten en gordijnringen. Kist te diep of flessen niet hoog genoeg? Plaats een schoendoos op de bodem van de kist voor extra hoogte.

Romantisch licht

trouw 7

Wil je ook deze magische luchter maken? Je hebt een hoelahoep, kerstverlichting en wat koord nodig. Heeft de hoelahoep geen leuke kleur? Verf 'm, of gebruik lint of stof om 'm te omwikkelen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!