5 spannende sexting-tips

vrijdag 14 oktober 2016 - 15:42
Cosmopolitan
Pikante berichtjes, foto's of mails sturen met je partner of flirt kan héél leuk zijn, maar bezint eer ge begint!

Doe het langzaamaan

sexting-681x401
Flirt eerst uitgebreid voordat je kiekjes van bepaalde lichaamsdelen de ether in stuurt. Dat voorkomt dat je minnaar in complete onwetendheid een foto van zijn ‘paal’ al te letterlijk neemt en een foto van de dichtstbijzijnde verlichtingspaal doorstuurt.

Wees voorzichtig

LlPVuUp
Bang voor pikante foto’s die de wijde wereld in trekken? Soms is vertellen wat je níet aanhebt sexier dan welke foto ook. En als je toch voor een foto gaat, laat dan altijd je hoofd buiten beeld. Zo kan, moest jouw foto de buitenwereld bereiken, niemand bewijzen dat 't effectief over jouw goddelijke lijf gaat.

Maak goede afspraken

details-sexting-main
Spreek bijvoorbeeld af dat foto’s en berichtjes meteen verwijderd worden. Of bewaar ze in een speciaal mapje in je telefoon. Hoe dan ook: vergrendel je gsm, zodat niet zomaar iedereen erin kan. Laat je ook nooit dwingen om pikante foto's te sturen. Als het niet jouw ding is, moet je geliefde dit maar aanvaarden!

Dubbelcheck

543172619_1280x720
We zeggen het nog maar een keer. Controleer vóór je op ‘verstuur’ drukt of je berichtje naar de juiste persoon gaat. Niet dat je je lieve mama verrast met een foto van je nieuwe, sexy lingerie.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!