6 tips voor de perfecte vakantie thuis

donderdag 25 maart 2021 - 06:25
hebbes
Een “staycation” is een vakantie bij je thuis. Maar hoe doe je dat? Want er zijn valkuilen: de was, je werk, de buren, ... Alles wat je stress kan bezorgen, heb je bij op je vakantie. Geen zorgen. Met deze tips is een vakantie in eigen tuin niet alleen goedkoop en ecologisch, maar ook heel gezellig.

Plan niets

Niets moet, alles mag. Ontspan volledig door je dagen niet vol te boeken met afspraken, taken en verplichtingen. Kijk wel uit naar leuke activiteiten, als je het op je 'staycation' graag wat actief houdt.

Weg met die smartphone

Altijd bereikbaar en op de hoogte zijn, kan heel stresserend werken. Knip alle lijnen door en beperk je tot gezonde face-to-face contacten.

Comfortabel tuinmeubilair

Zorg voor aangename stoelen met zachte kussens, ligstoelen waarin je kan wegdommelen en eventueel een buitensalon om gezellig te relaxen.

Voeg wellness toe 

Wie voluit wil gaan, kan ook een jacuzzi of een zwembad huren en in z'n tuin plaatsen. Of wat dacht je van deze "swimspa"?

Kleur in je tuin

Zomerse kleuren brengen je echt in vakantiestemming. Zorg voor kleurrijke bloemen en planten, of geef je tuinmeubilair een likje verf met een felle kleur. Een kleurrijke hangmat is ook tof, én zalig om in weg te dommelen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!