Geef je relatie een nieuwe start

dinsdag 22 november 2016 - 19:38
Een lange relatie hebben is mooi, maar wanneer je al lange tijd samen bent met je partner durft de sleur er wel eens in te sluipen. Hier zijn enkele tips om jouw relatie nieuw leven in te blazen!

Ga met elkaar op date

Ga met elkaar op date alsof je elkaar nog maar net kent. Probeer te flirten, probeer dingen van de andere te weten te komen die je nog niet wist, leer elkaar op een andere manier kennen.

Ga op zoek naar de sleur

En doorbreek ‘m! Noteer een aantal weken lang van dag tot dag en van uur tot uur wat jullie allemaal doen. Hoeveel uur zijn jullie effectief samen? Wat doen jullie als jullie samen zijn? Zit je altijd voor tv? Probeer dan iets nieuws! Zijn jullie alleen maar samen na het werk of andere drukke sociale activiteiten? Dan zijn jullie misschien gewoon moe en uitgeput. Plan jullie tijd samen ook in als een echte activiteit. Misschien moeten hier andere sociale verplichtingen voor wijken, maar hey, het gaat hier om jullie!

Kus erop los

tdy_melvin_kissing_131012-today-inline-vid-featured-desktop
Niets is meer intiem dan zoenen, maar de behoefte om intiem te zijn neemt af met de tijd. Dat is logisch, want de functie van intimiteit is in het begin van een relatie net zekerheid creëren. Naarmate mensen langer samen zijn, wordt de zekerheid groter. Dat constant bevestigen van elkaar neemt dan af. Toch blijft zoenen één van dé manieren om jouw relatie nieuw leven in te blazen. Pak elkaar dus eens goed vast vanavond!

Experimenteer in bed

Vertel elkaars ultieme fantasie, raak elkaar aan en praat erover. Gewoon doen!

Maak een bucketlist

speeddating-35-45
Maak een lange lijst met activiteiten die je nog nooit samen hebt gedaan en graag eens zou willen doen.

Wat vind je zo geweldig aan je partner?

Schrijf op wat jullie zo geweldig vinden aan elkaar. De appreciatie zal alleen maar groeien. Iedereen krijgt wel eens graag een complimentje, niet?

Schrijf op waar jij je soms aan stoort

Doe dat allebei en vertel dan vervolgens aan elkaar wat er soms minder leuk is. Vermijd harde taal, probeer er een goed en open gesprek van te maken. Het is immers niet meer dan normaal dat “stoorzenders” na een tijdje hun intrede doen in de relatie.

Plaag elkaar

Want plagen is liefde vragen!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!