Gouden slaapkamertips voor een sterke relatie

vrijdag 5 mei 2017 - 13:40
Aha!
Af en toe kan een relatie een duwtje in de rug gebruiken. En alles begint zonder twijfel in de slaapkamer.

Geen smartphones of tablets

Couple3

Als je samen in de slaapkamer bent, wees dan samen. E-mails, spelletjes en Facebook kunnen wachten tot morgen! Het is ook beter om de televisie uit je slaapkamer te bannen.

Probeer op hetzelfde moment te gaan slapen

couple-sleeping-peacefully

Door verschillende redenen gebeurt het wel eens dat je op een verschillend tijdstip gaat slapen. Maar als je dat te veel doet, kan het een patroon worden. Een patroon met maar bitter weinig intimiteit, dat schade berokkent aan je relatie.

Knuffel en kus elkaar

a.faa-10-couples-tags

Te moe voor seks, dus dan maar meteen gaan slapen? Nee! Toon dat je elkaar graag ziet en knuffel nog een beetje. En wie weet, van het ene kan het andere komen...

Kinderen in hun eigen bed

childinbed

Je kinderen leren dat je als koppel ook wat tijd alleen nodig hebt, is erg cruciaal. Want als je kinderen telkens komen binnenvallen wanneer jullie intiem proberen te zijn, kan dat ook de relatie schaden.

Eindig de dag altijd met 'ik zie je graag'

loveyou

Het is een kleine moeite om het te zeggen en het is zo leuk om te horen van je partner. Want dat ene zinnetje wilt zeggen dat je gelukkig bent met hem of haar. Wees dus niet zuinig met deze vier woorden als je 's avonds gaat slapen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!