Grote oren? Verberg ze met deze kapseltips!

dinsdag 16 juni 2020 - 06:47
Je oren stoppen nooit met groeien. Hoe ouder je wordt, hoe groter ze worden, net als je neus trouwens.

Oren 'groeien' jaarlijks 0,22 millimeter. Het kraakbeen in je oren en neus is, in tegenstelling tot de botten in de rest van je lichaam, super elastisch. Wanneer je ouder wordt, neemt de elasticiteit in je lichaam af en krijgt de zwaartekracht een grotere invloed. Hierdoor begint alles een beetje te hangen. Je oren 'groeien' dus niet je hele leven, ze rekken gewoon uit. Ben je uitgerust met een stevig paar? Knoop dan volgende kapseltips goed in je oren! 😉

Vol haar

Gebruik producten die je haar vol maken, bij voorkeur een mousse of haarspray.

Borstel

Föhn je haar met een grote, ronde borstel. Zo creëer je meer volume.

Extensions

Is je haar toch te dun? Investeer dan in haarextensions. Ze bedekken niet alleen je oren, maar geven je ook een nieuwe look.

Laagjes

Vermijd een kort kapsel maar ga voor lang en laagjes.

Een krultang

Grote oren vallen minder op als je krullen hebt. Ben je niet gezegend met een prachtige krullenbos? Schaf je dan een krultang aan.

Vlechten

Vlechten zijn niet alleen hip, maar ook gewoon een goede manier om je oren te bedekken.

Nonchalante look

Wie zegt dat een paardenstaart niet kan? Ga voor de nonchalante look en laat een paar losse plukken over je oren vallen. Hetzelfde geldt voor een knot.

Muts

Voor mannen gelden dezelfde tips. Kom je niet in aanmerking voor bovenstaande tips? Dan kan je nog altijd gaan voor de trend van het moment: muts en/of hoofdtelefoon.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!