Je toilet leuk inrichten: zo doe je het!

donderdag 19 november 2020 - 09:07
Je brengt er meer tijd door dan je denkt: op het toilet! Je maak 't er dus best zo gezellig mogelijk.

Toiletpapier

Essentieel op het toilet. Maar het opbergen kan wel met de nodige schwung en tips!

Weinig plaats?

Een simpele plank boven de deur kan voor heel wat opbergruimte zorgen. Liever wat dichterbij? Dan kan een tijdschriftcassette handig zijn!

Creatief

Maar niemand heeft gezegd dat toiletpapier opbergen saai moet zijn! Laat je inspireren en maak je toiletpapier een ware kunstinstallatie!

Kunst

Een gevatte of grappige quote fleurt je toilet meteen op!

Verzamelingen

Maak van je toilet een mini-museum. Je wilt je verzameling magneten, postkaarten, Lego-figuurtjes of stenen graag tentoonstellen, maar het moet niet per sé middenin de living? Maak van je toilet de trekpleister! Een simpel raster of wandrekje als basis neemt niet veel plaats in en je gasten hebben meteen iets om naar te kijken én over te praten.

Toiletborstel

Oké, hij doet het vuile werk voor jou. Maar dat betekent niet dat je toiletborstel niet leuk kan zijn. Je vindt online en in winkel tegenwoordig heel wat toffe varianten!

Interactie

Je toilet krijgt heel wat bezoek over de vloer. Waarom geen muur met krijtverf beschilderen en OXO spelen met je gasten? Of hang een verjaardagskalender op, mét balpen. Zo kan iedereen zijn verjaardag noteren en vergeet jij ze niet meer! Om nog maar te zwijgen van 'toiletspelletjes' die je kan kopen of maken. Maar wel allemaal gebruiken vóór de boodschap of na het handen wassen 😉

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!