Verhuis met je kat zonder veel gemiauw

maandag 17 juli 2017 - 14:15
Een nieuw huis staat gelijk aan verhuisdozen inpakken, gesjouw met meubels en veel praktisch geregel. Als ook de kat mee verhuist, dan pak je het best slim aan, De kans bestaat dat de poes na de verhuis op zoek gaat naar haar vroegere huis.

Katten verhuis je zo

Houd je kat 2 tot 4 weken binnen, zodat ze kan wennen aan het nieuwe huis. Na een tijd zal ze beseffen dat het haar nieuwe plek is en stoppen met zoeken naar het andere huis. Daarna kan je ze buiten laten, maar blijf in het begin zeker in de buurt.

Of probeer een flesje kattenparfum

121207041906-health-perfume-bottles-story-top

Heeft je kat toch nog problemen om zich aan te passen, dan moet je in de dierenwinkel op zoek naar een flesje met 9 geurstoffen. Om hun terrein af te bakenen, scheiden katten geurstoffen af. Elke kat heeft altijd 3 van de 9 geurstoffen in zich.

In het flesje zitten alle 9 de geurstoffen, en zoals een antimuggenproduct dat je in het stopcontact moet steken, verspreidt het die 9 geuren.

Gevolg: de hele woning zal ruiken naar de eigen geur van de kat, waardoor ze zich sneller thuis zal voelen. Geen nood, wij ruiken het 'kattenparfum' niet!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!