Verstop je huissleutel op deze geheime plek!

woensdag 3 juni 2020 - 18:52
Het overkwam ons allemaal al wel eens. We kunnen niet binnen in ons eigen huis, omdat we de sleutel niet bij hebben, of de deur simpelweg is dichtgewaaid. Het loont dus zeker de moeite om de reservesleutel buiten ergens te verstoppen. Onder de vloermat of boven de deur is alvast geen goed idee. Maar waar dan wel?

Wat heb je nodig?

Een PVC pijp, een PVC T-stuk, een rubberen 'kraag', een PVC dop (eventueel met extra PVC-stuk met schroefdraad op), een herbruikbaar kleefmiddel en een stevig koordje.

sleutel

Graaf een gat dicht bij de gevel van je huis.

sleutel 2

Steek de PVC pijp er in en maak het gat terug dicht. Zorg er voor dat het er zo 'authentiek' mogelijk uitziet. Het moet er uitzien als een doodgewoon stuk afvoer of regenpijp.  Je kan dit eventueel ook tussen wat struiken doen, zodat het nog minder opvalt.

Plaats de rubberen kraag op een uiteinde van het T-stuk.

sleutel 3

Deze kant wordt tegen je gevel bevestigd.

Breng wat kleefmiddel aan op de binnenkant van de rubberen kraag.

sleutel 5

Plaats het T-stuk op de PVC pijp en druk de rubberen kraag stevig tegen je gevel. Het herbruikbaar kleefmiddel zorgt er voor dat je je geheime verstopplaats gemakkelijk van plaats kan veranderen.

Bevestig je sleutel aan een stevig koordje.

sleutel 4

Het koordje bevestig je dan weer op zijn beurt aan de binnenkant van de PVC dop. Zorg er voor dat alles stevig vast geplakt is!

Le moment suprême!

sleutel 6

Draai de PVC dop en de sleutel nu op het laatste open deel van het T-stuk. Je sleutel hangt nu verstopt in de PVC-pijp. Sleutel kwijt of vergeten? Gewoon de dop er af draaien en je kan terug binnen!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!