Warme Camembert + brood = hemels!

Als dit recept jouw tafelgasten niet omver blaast, dan weten wij het ook niet meer!
Lees ook: Muisarm, schrijfkrampen... gooi alles los!

Dit heb je nodig

  • Een groot brood
  • Camembert
  • Optioneel: kruiden- of lookboter

Aan de slag 

Snijd de bovenkant van het brood af

brood

Maar gooi het zeker niet weg!

Verwarm intussen de oven voor op 180°C.

Gebruik een lepel om het brood uit te hollen

brood 2

Gooi ook de vulling zeker niet weg! Smeer de binnenkant van het brood eventueel in met wat kruiden- of lookboter.

Leg de kaas in het brood en plaats de bovenkant van het brood er terug op

brood 3

Steek het geheel voor 15-20 minuten in een oven van 180°C.

Snijd de vulling van het brood in reepjes of blokjes

brood 4

Je kan ook gekookte aardappelen of groentjes klaarmaken om te dippen.

Dippen maar!

brood 5

Het water loopt ons al in de mond... Smakelijk! 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!