Zo eten kinderen wél groenten! Mama Jane Stine heeft een supertrucje!

woensdag 11 maart 2020 - 11:34
Groene groenten, of soms álle groenten, het zijn zelden favorieten van je kleintjes. Het gevolg is vaak dat je héél lang aan tafel zit 's avonds. Dat is leuk in een chique restaurant maar al een pak minder leuk rond de keukentafel... Deze mama, de Amerikaanse Jane Stine, deelt haar trucje met jou én het werkt!

Jane Stine is blogster en mama. Op haar blog praat ze over reizen, klein geluk en het ouderschap. Met vooral dat laatste maakt ze heel wat mensen blij! Jane Stine bedacht een nieuw opvoedingstrucje, en, heel belangrijk: het werkt! Ook zij zat uren aan de tafel vliegtuigje te spelen met een lepel vol groenten maar nu zijn dat nog maar minuten.

Kinderstickers

Is het jou ook al opgevallen dat als je naar de winkel gaat met je kinderen dat ze altijd grijpen naar de yoghurtjes van Frozen of de koekjes van Sneeuwwitje? Dit kan je nu gebruiken. Bij Jane Stine helpt het om zelf stickers mee te nemen naar de supermarkt en ze in het rond te kleven op elke groente die jij aan je kinderen wil geven. 

En ze is niet meer de enige die dat doet, door haar facebook- en blogpost hebben al meer dan 100 000 ouders haar trucje gedeeld. Ook jij weet nu wat je standaard in je handtas moet hebben zitten! Stickers!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!