"40-45" stilgelegd na technische problemen: publiek reageerde begripvol

maandag 26 november 2018 - 14:09
Els Brandt
De cast van musical 40-45
Een voorstelling van de spektakelmusical "40-45" van Studio 100 in Puurs is gisterenavond vroegtijdig stopgezet na aanhoudende technische problemen. Enkele weken geleden gebeurde dat ook al eens.

Show halverwege stopgezet

Gisteren waren er drie voorstellingen van de musical "40-45" van studio 100 in Puurs, met Jonas Van Geel en Jelle Cleymans in de hoofdrollen. Tijdens de laatste show liep het mis. "Door technische problemen moesten we de voorstelling enkele keren stilleggen", zegt Anja Van Mensel van Studio 100. "De derde keer, ongeveer halverwege de voorstelling, hebben we besloten de opvoering te stoppen." 

Uitnodiging voor andere show

Het publiek reageerde begripvol. "Dat is toch spannend afwachten", zegt Van Mensel. "Mensen kijken uit naar zo'n avondje musical, en als je dan halverwege naar huis wordt gestuurd, is dat natuurlijk pijnlijk." De toeschouwers krijgen een ticket voor een nieuwe voorstelling. "We gaan hen vandaag een mailtje sturen", zegt Van Mensel. "Ze mogen dan een nieuwe datum kiezen en krijgen ook een nieuw parkeerticket."

Eerder deze maand werd er ook al een voorstelling vroegtijdig stopgezet na technische problemen. Er zijn wel al meer dan 80 voorstellingen vlekkeloos verlopen.  

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!