Boer Cis uit Essen: "Kalfje Sharon is geboren en Dennis mag peter zijn"

vrijdag 5 juni 2020 - 08:09
Dennis van den Buijs
Kalfje Sharon
Radio 2 Antwerpen
Melkveehouder Cis Oostvogels uit Essen had heuglijk nieuws voor onze presentatoren van "Start Je Dag". Afgelopen nacht is er op zijn boerderij een kalfje geboren met de naam Sharon. Dennis mag de peter zijn.

"Is er bij jou toevallig geen koe die Sharon heet?" Dat vroeg ochtendpresentator Dennis donderdag aan melkveehouder Cis Oostvogels uit Essen. Cis werd opgebeld in "Start Je Dag" omdat hij zijn velden aanbiedt aan jeugdbewegingen die zoek naar extra kampplaatsen. Amper 24 uur later stuurde Cis dit berichtje aan de Antwerpse ochtendpresentatoren:

Boer Cis stuurt ons het heuglijke nieuws: kalfje Sharon is geboren

"Afgelopen nacht is er een kalfje geboren bij ons", vertelde Cis vanmorgen in "Start Je Dag". "Het is een vaarsje en we hebben het Sharon genoemd. Dennis mag de peter zijn. Sharon weegt zo'n 35 kilogram, ze eet en slaapt goed en is heel kalm", zegt een dolblije Cis. "Behalve dat laatste, lijkt kalfje Sharon erg veel op de dame hier naast mij in de studio", antwoordde Dennis. "Jullie zijn trouwens meer dan welkom hier op den Horendonk om kalfje Sharon te komen bezoeken. Als je een tentje hebt, mag je zelfs blijven logeren", besluit Cis.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!