Brouwerij Het Anker krijgt plaatsje op Mechelse Monopoly

vrijdag 6 juli 2018 - 10:45
Brouwerij het Anker in Mechelen
De stad Mechelen krijgt dit najaar z'n eigen Monopolyspel, en één plek op het spelbord mochten de inwoners van de stad zelf kiezen. Meer dan 2.000 Mechelaars hebben de afgelopen dagen hun stem uitgebracht en brouwerij Het Anker kwam als winnaar uit de bus.

3 attracties

Op het bord komen bekende Mechelse straten, pleinen en bezienswaardigheden te staan. Er zullen 3 attracties het bord sieren: het Museum Hof van Busleyden, de Sint-Romboutstoren en de derde mochten de Mechelaars zelf kiezen. De trekpleister waar de Maneblussers het meest trots op zijn, is de Brouwerij het Anker. 

Heel trots

"We zijn blij verrast", zegt Els Van Itterbeeck van brouwerij Het Anker. "We zijn daar heel trots op. Mechelen heeft heel wat prachtige attracties. Dat de Mechelaar ons heeft gekozen uit 7 mooie opties, dat maakt ons heel dankbaar."

Planckendael op 2e plaats

Andere mogelijkheden waren onder meer de Kazerne Dossin, Technopolis en de Nekker. Dierenpark Planckendael eindigde trouwens op de tweede plaats. Het Mechelse Monopolyspel is te koop vanaf eind november, met dus ook een plek voor Het Anker. Het kost 50 euro. 

Ingang van brouwerij het Anker in Mechelen

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!