Mama Pia over bereikte doel: "Heb al een traantje gelaten"

woensdag 18 september 2019 - 07:06
Dylan Van Rooy
Foto: teampia.be
Uitzinnig van vreugde, dat zijn de ouders van de zieke baby Pia toen ze beseften dat de sms-actie haar doel bereikt heeft. Op enkele dagen tijd liepen er 917.000 berichten binnen, elk goed voor 2 euro steun. "Ik kan het nog altijd niet geloven", reageert mama Ellen in Start Je Dag.

Met het geld willen de ouders van Pia een medicijn bekostigen waardoor de levenskwaliteit van het meisje aanzienlijk zou verbeteren. Pia lijdt aan de ongeneeslijke spierziekte SMA 1.

"Kan het nog niet geloven"

"Toen ik vannacht in mijn bed lag, overviel het me. Dan heb ik wel wat traantjes moeten laten", zegt Ellen, de moeder van Pia. "Virtueel is het binnen. Ik vind het moeilijk om te geloven wat er nu aan het gebeuren is. Misschien ga ik het pas echt geloven als het geld op onze rekening staat, of zelfs pas wanneer ze effectief het spuitje krijgt."

"Ik denk dat we vandaag al contact gaan opnemen met de arts die Pia behandelt, om dan concreet te kijken wat de volgende stappen zijn."

Zondag benefiet

Het geld dat extra wordt ingezameld, gaat naar mensen die in dezelfde situatie zitten. Zondag is er in Edegem ook nog een benefiet. "Dat moet een groot feest worden om iedereen te bedanken", zegt de moeder van Pia nog. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!