Nederlandse actrice Imanuelle Grives krijgt 2 jaar cel, helft met uitstel voor dealen van drugs op Tomorrowland

vrijdag 8 november 2019 - 11:33
Dylan Van Rooy
Foto: VRT NWS
De rechtbank in Antwerpen heeft de Nederlandse actrice Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan de helft met uitstel voor het dealen van drugs op het dancefestival Tomorrowland. Daarnaast krijgt ze ook een boete van 8.000 euro, waarvan 2.000 euro effectief.

De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft de Nederlandse actrice Imanuelle Grives veroordeeld voor drugshandel op het dancefestival Tomorrowland. Ze kreeg twee jaar cel, waarvan één jaar effectief, en 8.000 euro boete, waarvan 2.000 euro effectief.

De twee Amerikaanse vrouwen die haar op het festival vergezelden kregen zes maanden cel met uitstel en twaalf maanden cel met uitstel, alsook een boete van 8.000 euro met uitstel.

Filmrol

De actrice werd afgelopen zomer opgepakt op het festival, nadat ze betrapt werd met een grote hoeveelheid drugs. Volgens haar advocaat was zijn cliënte zich aan het voorbereiden op een nieuwe filmrol. Ze zou zich hebben willen inleven hoe het is om drugs te verkopen, klonk het toen. 

De meesten kennen Imanuelle Grives van de televisieseries "Flikken Maastricht", "Flikken Rotterdam" en "Wie is de mol?". 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!