Ouders Niels Destadsbader: "We hebben een kaarsje gebrand voor Niels zijn Sportpaleis-optredens"

vrijdag 6 december 2019 - 12:13
Florence Depauw
Ouders van NIels Destadsbader branden kaarsje voor de optredens van zoon Niels
De spanning stijgt bij Niels Destadsbader en zijn fans, want vanavond zingt onze West-Vlaamse ambassadeur uit Deerlijk voor een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. Ook zaterdag en zondag treedt hij daar op voor een uitverkochte zaal.

Vorig jaar stond Niels Destadsbader twee keer in het Sportpaleis. Nu doet hij daar nog een extra concert bovenop. "Spannend", zegt mama Catherine. "Ik vind het zot dat er drie keer op rij 18.000 mensen naar mijn zoon komen kijken. Ik heb al een kaarsje gebrand, om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. En als er toch iets zou mislopen, dan geeft onze Niels daar wel een draai aan."

Oma's van 87 en 93 gaan mee

"We nemen de beide oma's van Niels mee", zegt Catherine. "Familie is namelijk heel belangrijk voor hem. Er gaan ook veel neven en nichten, tantes en nonkels en vrienden mee. Vanmiddag stappen ze allemaal op de bus in Deerlijk richting het Sportpaleis."

Drie keer gaan kijken

"Wij gaan drie keer kijken", lacht Catherine. "Vorig jaar ben ik ook naar al zijn Sportpaleis-optredens geweest en ik heb telkens op andere dingen gelet. Elke keer zie je wel iets nieuws en dat maakt het leuk. Ik geef geen commentaar op voorhand, maar na de show zeg ik wel wat ik ervan vond. Ook als ik iets minder goed vond."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!