Weerman David Dehenauw viert jubileum: "De ervaring die ik na 20 jaar heb, geeft me rust"

dinsdag 10 december 2019 - 09:04
Elisabeth De Weerdt
David Dehenauw
Foto: Radio 2
Onze weerman David Dehenauw wordt vandaag 49 én begon twintig jaar geleden bij Radio 2. Daarom reed Sharon Slegers voor dag en dauw helemaal naar Blankenberge, naar het huis van David. Terwijl onze weerman tijdens Start Je Dag nietsvermoedend vertelt wat de weergoden voorspellen, staat Sharon stiekem voor zijn deur om hem te verrassen met taart, Antwerpse handjes en champagne.

Surprise!

"Dit kan toch niet waar zijn". Weerman David Dehenauw is erg verrast als Sharon Slegers rond 6 uur 's ochtends voor zijn deur in Blankenberge staat. In zijn kamerjas en met nog geen gel in zijn haar eet David samen met Sharon de taart op. David Dehenauw heeft absoluut geen problemen met zijn 49 lentes. "Het is maar een getal, het gaat erom hoe je je voelt en ik voel mij goed", vertelt David.

De ervaring die ik op zowel professioneel als privévlak heb, geeft me rust.

David Dehenauw, weerman

"Intussen heb ik al heel wat ervaring op zowel privé als professioneel vlak, en dat geeft mij rust. "Twintig jaar geleden begon David als weerman bij Radio 2. Als bijna-vijftiger blikt hij al eens terug op zijn carrière. "Maar ik kijk ook vooruit en ik ben zekerder van mijn stuk dan toen ik een twintiger was." Dehenauw neemt altijd vakantie op zijn verjaardag. "Vandaag ga ik iets lekkers eten." Hij is erg dankbaar voor de attenties en de verrassing. "Ook bedankt voor al de fijne plagerijen 's ochtends tijdens 'Start Je Dag'", voegt ie er lachend aan toe.

David Dehenauw

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!