Zoek je geluk... met een app

donderdag 7 maart 2019 - 07:27
Elisabeth De Weerdt
Thijs en Marlies, initiatiefnemers van de geluksapp
Thijs, Marlies en Samuel hebben een nieuwe app ontwikkeld, Gelukszaaiers, waarmee ze mensen aanzetten om ervaringen die je gelukkig maken te delen. Thijs van Den Brande en Marlies Bouchier kwamen hun app voorstellen bij Start Je Dag.

"Wat we doen met de app is mensen uitdagen om meer te doen waar ze echt gelukkig van worden", vertelt initiatiefnemer Thijs Van den Brande. "Ook willen we hen aansporen om andere mensen te laten delen in dit geluk, zo verspreidt geluk zich door de stad."

Activiteiten

Hoe werkt deze 'geluksapp' nu? "De mensen melden zich aan op de app en dan kunnen zij een activiteit aanmaken waar ze gelukkig van worden, bijvoorbeeld wandelen in de Hobokense Polder. Aan de hand van een kaart van Antwerpen kunnen andere gebruikers de activiteit bekijken en deelnemen. Je kan je dus laten inspireren door wat anderen gelukkig maakt of zelf voor inspiratie zorgen."

Wedstrijd

De Gelukszaaiers waren één van de finalisten van de wedstrijd Apps from Antwerp. De afgelopen maanden hebben ze de app uitgewerkt en getest. Vanaf vandaag kan je de app gebruiken op de website. Later komt hij in de App Store.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!