Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

17.286.122 euro: een waanzinnig recordbedrag voor Music for Life 2018!

ma 24 dec. - 10:21

Een hele week lang werd er gebakken, gelopen, gehuild van vermoeidheid en van ontroering, gedanst, gesms't, soep en Warmste Radio gemaakt. En dat deed u wonderlijk!

Al een hele week trotseerden Otto-Jan Ham, Michèle Cuvelier en Eva De Roo regen en wind in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Vandaag, op de slotdag van de Warmste Week, kregen ze daarbij de hulp van zes radiostemmen van vier VRT-radiozenders, waaronder onze eigenste Anja Daems.

Dat de Warmste Week niet van uitbollen weet, werd deze laatste dag heel duidelijk: nog duizenden sms'en werden verstuurd, nog evenveel liedjes aangevraagd en nog honderden acties voor het goede doel afgerond. Dankzij de inzet van warm Vlaanderen leverde dat maar liefst 17.286.122 euro op voor de haast 2000 geregistreerde goede doelen. De zichtbaar geëmotioneerde presentatoren konden, samen met iedereen die in Puyenbroeck hun steun kwam betuigen, hun ogen niet geloven wanneer Karl Vannieuwkerke in de de slotshow het eindbedrag onthulde. Zij mogen met een gelukzalig gevoel aanschuiven aan de feestdis vanavond.

Warmer kan Kerstmis niet worden, geniet van de feestdagen!
 

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet