5, 6, 7, 8, daar is Steps opnieuw!

dinsdag 15 september 2020 - 14:19
Steps
Steps
Goed nieuws voor wie jong was in de jaren 90. De groep Steps gaat opnieuw optreden. Haal de cowboyhoed maar opnieuw boven voor '5,6,7,8'.

Claire Richards, Faye Tozer, Lisa Scott-Lee, Ian ‘H’ Watkins en Lee Latchford-Evans van de groep Steps zijn opnieuw samen gekomen om een nieuw album 'What the future holds' op te nemen. Het album ligt op 27 november in de winkel. 
Eind 2021 is er ook een kleine tournee van 14 optredens gepland. Voor dat laatste zal je in eerste instantie het Kanaal moeten oversteken, want voorlopig treden ze alleen op in Groot-Brittannië. 

5,6,7,8

De groep Steps werd in 1997 opgericht na een advertentiecampagne in het Britse weekblad 'The Stage'. De gelukkigen waren drie zangeressen en twee zangers. Op het repertoire stond dansbare pop uit de jaren 90. De eerste single was '5,6,7,8', een techno linedance-nummer. Het was meteen een schot in de roos. Vooral in België liep het storm voor dit aanstekelijk liedje. Daarna volgden nog de hits 'Last thing on my mind', 'One for sorrow' en 'Heartbeat'.

Derde keer goede keer?

In 2001 gingen de vijf leden van Steps uit elkaar wegens artistieke meningsverschillen. In 2012 en 2017 probeerden ze een reünie te organiseren, maar die was telkens van korte duur. Ze hopen dat de derde comeback iets langer zal duren.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!