5 hoogtepunten uit 'De Vijver van Siska' met Natalia en Peter Van de Veire

zaterdag 15 augustus 2020 - 10:30
Siska Schoeters maakte weer plaats voor koffie en muziek aan de oever van haar vijver. Deze week kwamen Natalia en de Peter Van de Veire langs. Dit waren de 5 leukste momenten!

Dé zomerplek van Natalia is Barbados

Siska komt tot rust aan haar vijver, Natalia zoekt dan weer de rust op in het Caribische eiland Barbados. "Ik ben heel graag in Barbados. Ik ben er de eerste keer geweest voor een huwelijk en ik was direct verkocht. Het is vrij klein, het is zo groot als Ibiza, maar er wonen dubbel zoveel mensen. Iedereen is er zo vriendelijk en alles gaat er veel trager. De vibe zit er gewoon heel goed. Ik kan er zélf ook echt vertragen."

Natalia zingt een cover van Gotye

"Toen het nummer een hit was, is het zo vaak gedraaid geweest, dat ik het echt kotsbeu was. Maar ik heb het altijd wel graag zelf eens willen zingen. Ik vind de tekst van het nummer ook héél straf. Ik kan er mij echt in herkennen", vertelde Natalia.

Peter Van de Veire is een superfan van de Efteling

"Ik ga elk jaar een stuk of zes keer naar de Efteling. Ook mijn kinderen zijn er zot van, en dat zijn ook volwassenen", lacht Peter. "Het is gewoon het mooiste pretpark ooit. Het sprookjesbos alleen al, je komt daar binnen en je hoofd is meteen leeg. De fantasiewereld die in je hoofd zit, komt er helemaal tot leven."

Nostalgie bij Peter Van de Veire naar de zomers in Blankenberge

Momentje van nostalgie voor Peter Van de Veire. Tomas De Soete verraste Peter met een heerlijk tussendoortje: boules de berlins! "Als kind ging ik altijd naar Blankenberge, en op het strand werden toen ook boules de berlins verkocht. Ik nam altijd die met confituur in plaats van die met crème. Ik vond die altijd lekkerder!"

Natalia en Peter nemen de leiding in de Vijverrace!

Natalia en Peter gingen er als een speer vandoor! Ze vaarden op 52 seconden en 70 honderdste de vijver over! Daarmee staan ze op dit moment op de eerste plaats!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!