5 jaar K3: "We hebben geen geheimen meer voor elkaar"

zaterdag 14 november 2020 - 09:22
K3 bij Wat een week
Al vijf jaar zijn Hanne, Klaasje en Marthe de 'nieuwe' K3. Dat vieren ze met een nieuw album: 'Dans van de Farao'. Vanmorgen blikten ze bij Kim Debrie en Ruben Van Gucht in 'Wat een week' terug op hun 5-jarige carrière en vriendschap samen.

Hanne vertelt over de beginperiode: "Een van de meest emotionele momenten voor mij was toen we de videoclip voor Jodelee opnamen. Ik had een maagontsteking, maar ik wist dat niet. Ik was heel misselijk toen. Die dag was lang en zwaar, en op het einde heb ik een 'mental breakdown' gehad. Dat was de eerste keer dat ik weende waar Klaasje en Marthe bij waren. Ik ben toen echt efkes ingestort. Dat was heel raar. Ik zag de anderen denken: ocharme, moeten we die nu vastpakken of gaat ze dat raar vinden?"
Klaasje pikt in: "We kenden elkaar pas 3 dagen!"
Waarop Hanne nog lachend reageert: "Nu weten ze dat ik een huilebalk ben. Daarna is het allemaal goedgekomen hoor". "Dankzij die 'mental breakdown', en die erna!" giechelen ook Klaasje en Marthe.

Nu weten ze dat ik een huilebalk ben

Hanne


Marthe, Klaasje en Hanne zijn het erover eens dat ze nu minder stress hebben dan in het begin.
Klaasje woonde aanvankelijk in Antwerpen, maar is begin dit jaar terug naar Nederland verhuisd. Ze woont nu in Rotterdam: "Ik heb nu wat meer rust. Ik heb één thuis samen met m'n vriend en dat is heel fijn."

Pannenkoeken 's nachts

De meisjes van K3 hebben geen geheimen voor elkaar. De anderen weten bijvoorbeeld dat Marthe een opvallende nachtelijke gewoonte heeft... Marthe bekent: "Ik eet wel heel graag, tot ik vol zit." Waarop Klaasje roept: "Zelfs 's nachts!" Marthe legt verder uit: "Ik heb de slechte gewoonte dat als ik 's nachts in m'n bed lig en honger heb, ik opsta om pannenkoeken te bakken."

Black-out

In primeur brachten ze ook enkele songs uit hun nieuwe album 'Dans van de Farao'. Door corona hebben Hanne, Klaasje en Marthe de laatste tijd heel weinig op een podium gestaan. Ze moeten dus nog even wennen aan de nieuwe liedjes waardoor Hanne zelfs even haar tekst vergeet. "Ik had een black-out", zegt ze achteraf. "Als je de tekst wil weten moet je maar de cd kopen", grapt ze ook. Waarop Klaasje en Marthe haar steunen en lachen dat het een commerciele stunt was. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!