Aan de kant Madonna, deze artiest is de nieuwe queen of pop!

woensdag 28 augustus 2019 - 12:12
Taylor Swift
De muzikale zomer werd in Amerika afgesloten met de opzienbarende MTV Video Music Awards. Taylor Swift ging daar niet met één, niet met twee maar met drie beeldjes naar huis. En dat is nog niet alles.

Driewerf hoera

Op 26 augustus vonden in het Amerikaanse Newark de MTV Video Music Awards plaats. Daarbij werden prijzen uitgereikt voor de populairste videoclips.
Prijsbeesten waren Taylor Swift, Billie Eilish en Ariana Grande die elk drie trofeeën op hun schouw mogen zetten.

Taylor Swift won onder meer "video van het jaar" met "You need to calm down". Zij won ook de prijs voor het "Beste nummer met een positieve boodschap" en voor de "Video met de beste visuele effecten".
Ariana Grande werd uitgeroepen tot "Artiest van het jaar" en Billie Eilish is de "Beste nieuwkomer".
Billie Eilish, de revelatie van Pukkelpop,  en Ariana Grande lieten zich bij de uitreiking verontschuldigen omdat ze nog ergens anders moesten optreden. Maar Taylor, die was er wel.

Foutje!

En dat er iets fout kan gaan bij een live-uitzending ondervond John Travolta aan den lijve. Hij was de gelukkige die Swift de prijs voor de "Beste video van het jaar" mocht uitreiken. Hij vergiste zich en gaf het beeldje aan Jade Jolie, één van de dragqueens van Taylor Swift. Tot groot jolijt van iedereen in de zaal.

Zonder hem bij naam te noemen had Taylor Swift een subtiele boodschap voor president Donald Trump. In haar speech liet ze weten dat ze zou blijven strijden voor gelijke rechten van alle burgers, ongeacht hun seksuele geaardheid. Een braaf meisje kan veranderen.

Taylor Swift is niet meer weg te denken uit de hedendaagse muziekscène. Haar laatste album 'Lover' verbreekt het ene verkooprecord na het andere en zakenblad 'Forbes' becijferde dat ze de bestbetaalde vrouwelijke artiest is van het afgelopen jaar. Wordt vervolgd, dat is zeker!

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!