Andres verrast zijn terminale vader: "Hij wou nog per se een album uitbrengen, kunnen jullie het eens draaien?"

donderdag 15 oktober 2020 - 15:59
Een bijzonder moment in Radio 2 Bene Bene. Vanessa Vanhove kreeg bezoek van Andres. Zijn papa Wouter is terminaal en heeft nog één grote wens: met zijn muziek op de radio komen. Een droom die Vanessa, samen met James Cooke, in vervulling laat gaan!

Wouter is ernstig ziek en kan niet meer genezen. Met de tijd die hem nog rest wou hij nog zeker één wens volbrengen: een album uitbrengen. Hij heeft altijd graag country- en bluesmuziek gemaakt. Hij sprokkelde wat muzikale vrienden bij elkaar en zo geschiedde.

Maar hoe krijg je je nummer op de radio? Daarvoor deden Andres, de zoon van Wouter, en zijn bandleden beroep op James Cooke. Die werkt aan een docureeks over terminale mensen en hun onvervulde dromen. James stak de handen uit de mouwen en zorgde ervoor dat de bandleden van Texas Café mochten langsgaan bij alle grote radiozenders om te vertellen over hun nieuwe single en hun speciale zanger, Wouter. Zo belandde Andres in de studio bij Vanessa Vanhove om zijn vader te verrassen. En of wij 'Grounded pork for free' graag eens draaiden tijdens Radio 2 Bene Bene! Beluister het hele nummer hieronder.

Texas Café
Grounded pork for free

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!