Anita uit Lebbeke bedenkt nieuwe slogan 'Kom uit uw kot, maar doe niet te zot': "Hopelijk slaat hij aan zoals de eerste"

donderdag 4 juni 2020 - 17:05
Horacio Villabos
David Van Ooteghem riep eerder deze week in 'Spits' op om op zoek te gaan naar een opvolger van de slogan 'Blijf in uw kot'. De inzending van Anita Mannaert uit Lebbeke 'Kom uit je kot, maar doe niet te zot' werd als grote favoriet verkozen. Intussen heeft de slogan al veel bijval gekregen, ook virologe Erika Vlieghe én minister van Volksgezondheid Maggie De Block zijn fan!

Virologe Erika Vlieghe lanceerde de slogan zelfs gisteren live in 'Het Journaal'! "Deze slogan vat alles heel goed samen. We kunnen weer wat meer, laat ons van die vrijheid genieten, maar laat ons ook er ook niet de kantjes van aflopen. Laat ons zelf verantwoordelijkheid opnemen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor elkaar. Als we zien dat dingen niet oké zijn, spreek er elkaar ook op aan. Ik denk dat we dat ook moeten durven doen."

Ook Maggie De Block omarmt de opvolger van haar slogan

"Hopelijk onthoudt iedereen 'm ook zoals de eerste"

En wat vindt Anita er zelf allemaal van? "Het is toch een beetje een verrassing dat het mijn slogan is geworden", reageerde ze verrast in 'Spits' bij David Van Ooteghem. "Ik hoop dat hij aanslaat, en dat iedereen 'm onthoudt zoals de eerste!"

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!