Archeologiedagen vanaf vrijdag 20 tot zondag 22 mei: ga nu al mee met Radio 2 naar het verleden!

dinsdag 17 mei 2022 - 15:47
Pixabay
Nieuwsgierig naar het verleden van jouw woonplaats? Radio 2 gaat vanaf 16 mei alvast op ontdekkingstocht voor de start van de Archeologiedagen op 20, 21 en 22 mei. Reporter Margaux graaft een skelet op (!) en neemt je een hele week mee in het verhaal van het verleden.

Kom tijdens de Archeologiedagen meer te weten over de vele gezichten van de archeologie. En dat door middel van avontuurlijke en leerrijke activiteiten. Radio 2 ontdekt alvast de archeologische sites in Vlaanderen in de aanloop naar de archeologiedagen op 20, 21 en 22 mei. 

Het verleden oud en stoffig? Absoluut niet! Archeologie spreekt tot de verbeelding van klein en groot. Opgravingen maken ons nieuwsgierig want ze onthullen iets over ons verleden: hoe leefden onze voorouders, wat aten ze of hoe zagen hun woningen eruit? Er is alleszins genoeg te ontdekken!

Luister je slim

Luister van maandag 16 tot vrijdag 20 mei tussen 12 uur en 13 uur zeker naar Radio 2. Elke dag gaan we live in jouw regio en wordt je meegenomen in de wereld van de Vlaamse archeologische sites.

Info

Ben je benieuwd naar het programma van de Archeologiedagen? Ontdek het programma voor 2022 op de homepagina of blik terug op de vorige edities. Meer info vind je op www.archeologiedagen.be  

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!