Artiesten stellen hun concerten uit door het coronavirus

maandag 2 maart 2020 - 10:24
BTS
John Shearer
Het coronavirus gaat de wereld rond. Dat ondervinden ook sommige artiesten, die daardoor genoodzaakt zijn hun optredens uit te stellen.

Corona in Azië

Wie een kaartje heeft voor een stevig concert van Green Day in Bangkok, Manilla, Seoul, Singapore, Taipei, Hongkong, Tokio en Osaka mag zijn exemplaar bij houden. Er worden nieuwe data bekend gemaakt, wanneer het coronavirus onder controle is. Ook de superpopulaire groep BTS uit Zuid-Korea wou in april in eigen land hun nieuw album 'Map of the Soul: 7' promoten met een aantal optredens. De fans met een kaartje werden teleurgesteld, maar hun geld krijgen ze terug gestort. En de Britse rapper Stormzy keek uit naar uitverkochte zalen voor zijn Aziatische tournee. Fans in Singapore, Tokio en Seoel zullen later moeten terug komen. In augustus wordt Billie Eilish verwacht in Azië voor een tournee. Of die zal plaats vinden is nog niet zeker.

Zwitserland

In Zwitserland heeft de overheid beslist om bijeenkomsten met meer dan 1000 mensen te schrappen of uit te stellen tot minstens 15 maart. Dat betekent dat de zangeressen Halsey, Agnes Obel en Avril Lavigne hun shows in Zwitserland moeten uitstellen.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!