Barbara Dex opent haar eigen boetiek

maandag 16 september 2019 - 12:01
Barbara Dex
Zangeres Barabara Dex gaat in Mol kledij voor vrouwen verkopen.

Babs. Dat is de naam van een nieuwe winkel in Mol. Een boetiek waar je als vrouw kledij en accessoires kan kopen. De eigenares is Barbara Dex
Naast kleding vind je in Babs. ook handtassen, sjaals, schoenen en juwelen.
En ze zal ook achter de toonbank staan. Barbara zal de winkel en haar carrière ook kunnen combineren. Babs. zal overdag open zijn, zodat ze 's avond ook nog kan optreden.
Babs. gaat open tijdens het weekend van 27, 28 en 29 september. En je kan er al meteen korting krijgen.

Eindelijk....mijn eigen damesboetiekje!

Barbara Dex

Babs.

De naam voor de boetiek lag voor de hand. De vrienden en de familie noemen haar Babs. En meer moet dat voor Barbara niet zijn.

Droom

Voor Barbara Dex is dit project een droom die uitkomt. Al van jongs af aan heeft Barbara een passie voor mode. Zij studeerde tijdens haar humaniora mode en kleding aan het Heilig Graf in Turnhout. 
Toen ze in 1992 België vertegenwoordigde tijdens het Eurovisiesongfestival droeg ze haar eigen jurk. Deze creatie viel niet meteen in de smaak. Jaren later werd er zelfs een Barbara Dex-award in het leven geroepen voor de slechts geklede artiest tijdens deze internationale liedjeswedstrijd.

Valerie en Katja

Barbara Dex is niet de eerste BV die een boetiek opent. Katja Retsin runde samen met haar schoonzus Barbara-Jane ‘Babs’ Janssens de keten Close-up. In 5 winkels kon je terecht voor een betaalbare collectie.
Voor de betere kledij kon je onlangs terecht bij 'Histoires de Femmes'. De eigenares van deze winkel in Mechelen was tot voor kort Valerie de Booser, vrouw van Koen Wauters.
Zowel Katja als Valerie stapten onlangs uit de zaak.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!