Bart Peeters: "We zijn met heel veel tijd en liefde aan het proberen om de plaat van ons leven te maken"

donderdag 5 november 2020 - 18:04
Nog inspiratie nodig voor je televisieavond? Goed nieuws! Vanavond kan je op Eén kijken naar 'Bart Peeters Deluxe'. Tussen eind november 2019 en eind januari 2020 speelden Bart Peeters en zijn 'Ideale Mannen' niet minder dan 15 uitverkochte concerten in de Lotto Arena.

"De beelden zijn eigenlijk surrealistisch in deze tijden: je ziet duizenden mensen in de prachtige Lotto Arena. Natuurlijk ook mijn prachtige band en enkele special guests maar ook ons 500-koppig koor onder leiding van Hans Primusz. Dat we dat maar terug snel mogen doen (lacht)", vertelt Bart Peeters.

Nieuwe Plaat 


"Wij zijn met heel veel liefde en tijd aan het proberen om de plaat van ons leven te maken. Dat is nu op een hele andere manier met het coronavirus. Er is meer tijd natuurlijk maar het is ook niet zo vanzelfsprekend om met mensen samen te komen in de studio. We moeten afstand houden en maatregelen nemen. Binnen tien jaar gaat niemand dat begrijpen waarom de bassist een mondmasker aanheeft en we in afgesloten ruimtes zitten (lacht)." 

Vanavond kan je genieten van 'Bart Peeters Deluxe' in de Lotte Arena om 20u45 op Eén. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!