Bekende Nederlanders zingen de kerstklassieker 'Ik ben een kerstbal' voor het goede doel

vrijdag 6 december 2019 - 10:35
Chantal & De Kerstballen
Chantal Janzen zingt met BN'ers voor het goede doel.

Ik ben een kerstbal

Chantal Janzen is één van de drie presentatoren die volgend jaar het Eurovisiesongfestival in Nederland mag presenteren. Ze heeft een aantal Bekende Nederlanders getelefoneerd en bereid gevonden om samen een kerstliedje te zingen.
Haar tijdelijk groepje kreeg de naam Chantal & de Kerstballen. Het liedje is een bewerking van de kerstklassieker 'Ik ben een kerstbal'. Oorspronkelijk gezongen door Bert en Ernie van Sesamstraat.

Bekende Nederlanders

Heel wat Bekende Nederlanders stonden te popelen om hun stem en gezicht te lenen aan het liedje 'Ik ben een kerstbal'. Je herkent zeker onder meer Marc-Marie Huijbregts, Claudia de Breij, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Gerard Joling, Gordon, Marco Borsato, Roxeanne Hazes, Ruth Jacott, Willeke Alberti, Xander de Buisonjé en Youp van 't Hek.

Goede doel

De opbrengst van het liedje gaat naar het goede doel. En meer bepaald naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Dit centrum staat in voor de zorg en onderzoek naar kanker bij kinderen. Het Prinses Má́xima Centrum voor kinderoncologie wil ieder kind met kanker genezen.

De decembermaand is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor de gezinnen en families die geconfronteerd worden met ziekte of verlies. Dit bijzondere kerstnummer dragen we op aan het Prinses Máxima Centrum, waar ik ambassadeur van ben.

Chantal Janzen

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!