Beleef 'Goed Gevoel' met jouw vriendinnen

donderdag 14 maart 2019 - 09:27
Goed gevoel
Kom op 29 maart naar de openingsdag van de 'Ladies Fair' in Gent

Samen met de vriendinnen naar de 'Goed Gevoel Ladies Fair' is iets om nu al naar uit te kijken. De mannen mogen of moeten die dag gewoon thuis blijven of voor de kinderen zorgen en jij trekt erop uit naar Flanders Expo Gent om daar een welverdiend dagje 'goed gevoel' te beleven.

Kookdemonstraties, make-up en haarstyling, lezingen over well-being en work-life balance, of je eigen juweel of totebag maken,... Er is zoveel te doen op de Goed Gevoel Ladies Fair dat er zeker wel iets zal tussen zitten dat écht iets voor jou en je vriendinnen is. 

Het volledige aanbod op de 'Goed Gevoel Ladies Fair' kan je hier terugvinden.

 

 

Win 4 tickets voor de 'Goed Gevoel Ladies Fair' op vrijdag 29 maart

De 'Goed Gevoel Ladies Fair' is dit jaar geopend op 29, 30 en 31 maart in Flanders Expo Gent. Wij nodigen jou en drie vriendinnen graag uit op de openingsdag, vrijdag 29 maart want dat is meteen ook de dag waarop 'De Madammen' van Radio 2 aanwezig zijn. Tussen 10 en 12 uur presenteren Anja, Cathérine en Siska hun programma vanop de beurs en jullie kunnen ze daar even gaan groeten. Het enige wat je nu nog moet doen om die vier tickets in huis te halen is onderstaande vraag van een correct antwoord voorzien, zo eenvoudig is dat! 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!