Bert Van Renne & Celien brengen 'Vannacht'

woensdag 26 mei 2021 - 07:00
Bert Van Renne & Celien
Radio 2
Bert Van Renne en Celien werken graag samen en zijn ondertussen goede vrienden geworden. Het is dan ook geen verrassing dat de twee een duet uitbrengen. In 'Radio 2 Bene Bene' zingen Bert Van Renne en Celien 'Vannacht', een nummer over thuiskomen en er voor elkaar zijn in een relatie.

Vannacht

Bert Van Renne en Celien kennen elkaar nog niet zo lang, maar ze zijn intussen wel goede vrienden geworden volgens Celien. "We kennen elkaar inderdaad nog niet zo lang, maar op korte termijn zijn we goede vrienden geworden en dat hadden we allebei niet verwacht. Begin 2021 deed ik een coronaproof concert voor mijn verjaardag. Ik heb Bert Van Renne toen gevraagd om met mij te zingen en het klikte meteen tussen ons. We hebben dan nadien besloten om samen een duet uit te brengen en dat is 'Vannacht' geworden. Het is voor mij wel het jaar van de muzikale samenwerkingen en dat is ook wel eens tof."

Zingende studenten 

Bert Van Renne en Celien zijn naast muzikant ook allebei student. Het zijn drukke tijden momenteel vertelt Bert Van Renne. "Mijn examens starten bijna, dus ik heb vandaag hard gestudeerd. Daarnaast ben ik ook nog muziek aan het schrijven voor 'De dag van de mantelzorg'. Ze hebben me gevraagd om daar een liedje over te schrijven en dat doe ik natuurlijk graag."

Ik zie het wel zitten om samen met Bert Van Renne deze zomer in de tuin van Vanessa Vanhove op te treden.

Celien

Toekomstplannen 

Celien hoopt op enkele akoestische concertjes deze zomer en die kan ze misschien wel in de tuin van Vanessa Vanhove organiseren. "Enkele akoestische concertjes zouden deze zomer al heel fijn zijn. Ik zie het wel zitten om samen met Bert Van Renne in de tuin van Vanessa Vanhove te zingen. (lacht) Ik hoop ook snel mijn volledige vriendengroep nog eens te zien. Ik ga wel eens wandelen met een vriendin, maar het is al lang geleden dat we elkaar in groep hebben gezien. We hebben al een datum geprikt na 9 juni omdat we dan terug binnen op restaurant mogen. Het is veel te koud om buiten op een terras te zitten. (lacht) Ook de grote familiefeesten mis ik enorm."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!