Niet te missen: 'The Rat Pack in concert'! Bestel hier je tickets!

zondag 10 november 2019 - 10:00
Na het overdonderende succes van de eerste editie in 2018 organiseert Radio 2 dit jaar twee Rat Pack concerten, namelijk op zondag 8 december en zondag 22 december, telkens om 16 uur.

'The Rat Pack In Concert' brengt geweldige stemmen uit Vlaanderen en Nederland bij elkaar voor een uniek concert en een waardig eerbetoon aan de legendarische crooners van weleer en hun tijdloze croonermuziek. De VRT Bigband zorgt voor de swingende begeleiding. 

De twee unieke concerten vinden plaats in Studio 4 van Flagey, een prachtige zaal met internationale bekendheid. Dat deze zaal deel uitmaakt van de Belgische omroep-geschiedenis, maakt deze gelegenheid echt bijzonder.

De artiesten die zullen optreden zijn: Bent Van Looy, Yannick Bovy, Fay Claassen, Tutu Puoane, Sofie, Udo en Maureen. Gastvrouw is Vanessa Vanhove. Op 8 december is er ook een special guest en dat is niemand minder dan Milow.

Het concert van 8 december wordt opgenomen en uitgezonden op 22 december op Radio 2.
 
Tickets kan je hier bestellen en luister ook zeker elke zondag naar The Rat Pack waar we ongetwijfeld nog enkele vrijkaarten zullen weggeven!

Bestel nu!

Klik hier voor tickets voor het concert van zondag 8 december

Klik hier voor tickets voor het concert van zondag 22 december

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!