Beweeg vanaf zaterdag 23 april 30 dagen lang 30 minuten in het groen en plant een bos!

donderdag 21 april 2022 - 09:00
Foto 30-30
Bewegen is gezond. Sowieso. Bewegen in het groen is nog gezonder. En bewegen in het groen in ruil voor meer bomen is helemaal de max! Doe jij ook mee?

Elke dag bewegen in het groen

Ook al gemerkt dat het fijner is om te bewegen in de natuur? Of dat je vrolijker wordt na een stevige natuurwandeling? Niet alleen je humeur, maar ook je lichaam geniet van buiten bewegen. Je krijgt minder fijn stof binnen en zelfs korte wandelingen in het groen herstellen het concentratieniveau.

30-30 

Doe mee aan 30-30 en ervaar het zelf. Ga van 23 april tot en met 22 mei  de uitdaging aan en beweeg 30 dagen lang, 30 minuten per dag in het groen. Met bewegen bedoelen we niet enkel lopen, wandelen of fietsen, maar bijvoorbeeld ook yoga, geocache of touwspringen. Zolang je maar beweegt in het groen.

Zondag 24 april: het startschot, met Radio 2

Het startschot voor de 30-30 campagne wordt op zaterdag 23 april gegeven. Een dag later, op zondag 24 april, komt Caren Meynen naar Ronse van waar ze tussen 13 en 16 uur haar programma 'Radio 2 Weekend ' live gaat uitzenden. 

Wat doe jij?

In een notendop: jij beweegt en houdt via 30-30 een online dagboek bij met je voortgang. In ruil ontvang je tips en tricks én wordt er aan het einde van de campagne een echt bos geplant! Hoe groot? Dat hangt van jouw doorzettingsvermogen af! 

Klik hier voor alle info over 30-30 en ontdek hoe ook jij kan meedoen!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!