Boek je tickets voor de Radio 2 Singalong op 3 december

maandag 25 april 2022 - 10:17
Foto Radio 2
Na het gigantische succes van de Radio 2 Singalong op 16 april, kijken we nu al vol ongeduld uit naar zaterdag 3 december, want dan staat de tweede editie op de kalender. En die wordt nóg indrukwekkender dan de eerste! Hans Primusz trekt dan immers met zijn koor én 5.000 Radio 2-luisteraars naar de Lotto Arena!

Behalve zijn koor en 5.000 zingende Radio 2-luisteraars neemt hij ook nog enkele grote namen uit de Vlaamse muziekwereld mee: Bart Herman, Tom Dice, Belle Perez en Gene Thomas hebben speciaal voor de Radio 2 Singalong een koorversie gemaakt van één van hun hits en zijn er die dag ook bij. Je hoort het, niet te missen! 

Iedereen kan het!

Echt iédereen kan meezingen met Radio 2 Singalong. Het maakt dus niet uit of je enkel in de badkamer zingt of dat je nu ook al in een koor zingt. Je wordt deel van een 5000-koppig koor en onderschat de kracht daarvan niet... Geoefende zangers trekken minder ervaren zangers mee naar een hoger niveau.

Er is nog meer!

Een ticket geeft je niet alleen toegang tot de Radio 2 Singalong in de Lotto Arena op 3 december 2022, je kan ook deelnemen aan een voorbereidende workshop met Hans Primusz in jouw buurt. In aanloop naar het event krijg je ook nog tips en online workshops van Hans Primusz zelf om er nog meer plezier uit te halen. Top, toch?
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!