Britney Spears: de musical

woensdag 13 maart 2019 - 11:51
Britney Spears
23 liedjes uit het repertoire van Britney Spears worden gebruikt voor een nieuwe Amerikaanse musical.

"Once upon a one more time" is de titel van de nieuwe musical die in Chicago in première zal gaan. Het wordt een musicalcomedy over prinsessen. 
Hierbij wordt ook de muziek van Britney Spears als rode draad gebruikt.  Voor alle duidelijkheid: in "Once upon a one more time" wordt niet het levensverhaal van de 'Princess of pop' verteld.

Er was eens ...

Het verhaal van de musical "Once upon a one more time" gaat over een boekenclub met bekende sprookjesprinsessen, zoals Sneeuwwitje, Assepoester, Rapunzel en Doornroosje.
Het enige boek dat zij bezitten, is het sprookjesboek van de gebroeders Grimm. Wanneer ze hun boekenkast wil aanvullen met nieuw materiaal, bezorgt de goede fee hen het boek “The Feminine Mystique”. Een klassieker  over het feminisme. Op slag verandert hun leven en krijgt Assepoester zelfs te maken met een existentiële crisis.

Britney

23 liedjes van Britney Spears zullen gezongen worden tijdens "Once upon a one more time". Je mag je verwachten aan "Baby hit me one more time", "Toxic", "Oops!... I did it again", "Sometimes" en "(You drive me) crazy".

Michael Jackson

"Once upon a one more time" start op 29 oktober. Tot 1 december kan je de voorstelling gaan bekijken in het James M. Nederlander Theater in Chicago
Normaal gezien was er tijdens dezelfde periode de jukebox musical “Don’t stop ’til you get enough” met liedjes van Michael Jackson gepland. Deze productie werd geannuleerd naar aanleiding van de ophefmakende documentaire "Leaving Neverland". 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!