Bruno Mars gaat een rol spelen in een nieuwe musical van Disney

vrijdag 7 februari 2020 - 15:59
Bruno Mars
Joseph Okpako
Veel details zijn er nog niet bekend, maar wel dat Bruno Mars binnenkort te zien zal zijn in een nieuwe muzikale film van Disney.

Disneymusical

Bruno Mars krijgt zijn eerste grote filmrol in een nieuwe musical van Disney. Hij zal niet alleen acteren, hij zal ook de muziek schrijven en de film producen. Dat liet Bruno Mars weten via Twitter. Waarover de film precies zal gaan, is nog niet bekend. Er moet zelfs nog een scenarist en een regisseur gezocht worden.Voorafgaand deze mededeling hebben Disney en Bruno Mars eerst een aantal maanden stevig gediscussieerd.

Honeymoon in Vegas

Het is niet de eerste keer dat Bruno Mars op het witte scherm te zien zal zijn. In 1992 kreeg hij een kleine rol in 'Honeymoon in Vegas'. Daarin speelt de kleine Mars een jonge imitator van Elvis Presley.

The Big 3

Bruno Mars wordt wel eens de nieuwe Michael Jackson genoemd. Mars is ondertussen in het bezit van 11 Grammy Awards. Tijdens de 60ste Grammy's in 2018 slaagde hij er zelfs in om de zeldzame 'The Big 3' mee naar huis te nemen, zijnde een prijs voor 'Album van het jaar', 'Plaat van het jaar' en 'Lied van het jaar'.
Bruno Mars is op dit moment één van de meest verkochte artiesten. Zo werden er al meer dan 200 miljoen singles wereldwijd verkocht.

Bruno Mars

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!