Christoff steunt de voetbalploeg van Jan Smit

dinsdag 9 juli 2019 - 11:59
Volemdam FC
RV
Zanger Christoff trekt zijn portemonnee open voor de voetbalclub FC Volendam.

Jan Smit en Christoff zijn heel goede vrienden. Ze zingen samen in de groep Klubbb3 en voortaan supporteren ze nu ook voor FC Volendam. De club waar Jan Smit in het bestuur zit en waar hij ooit gevoetbald heeft.
Om van de tweede klasse naar de hoogste divisie te promoveren zijn er meer middelen nodig. En daarin wil Christoff investeren. 
Jan en Christoff hebben daarvoor de "Vlaamse Alliantie Volendam" opgericht. Het is een fonds om spelers te kopen en te verkopen.
 

Bij die passie en gedrevenheid van Jan Smit, stelde ik mij de vraag of wij vanuit Vlaanderen ook iets konden doen voor Volendam FC.

Christoff in Plage Préférée

Sir Elton John

Niet alleen Jan Smit en Christoff hebben iets met voetbal. Ook Elton John en Robbie Williams hebben al eens op een bal getrapt.
De Engelse voetbalploeg Watford FC is vroeger het bezit geweest van Sir Elton John. Momenteel is hij erevoorzitter voor het leven. 
Elton John werd in 1976 voorzitter van Watford FC. Het speelde toen in de Fourth Division. Onder zijn leiding promoveerde de club naar de eerste klasse van de Britse voetbalcompetitie.
Sedert 2014 kreeg het stadion de naam "Sir Elton John Stand". 

Robbie Williams

Ook Robbie Williams heeft een hart voor voetbal. Hij investeerde in de ploeg van Port Vale FC. Een club die in de Engelse derde klasse speelt. 
Williams is van jongs af aan een groot supporter van Port Vale. Hij groeide op in Stoke-on-Trent, waar de club in 1876 werd opgericht.
Toen Robbie een liedje schreef voor het computerspel "FIFA 2000", werd Port Vale FC aan het spel toegevoegd.

Los Angeles

In 2005 stond Robbie Williams aan de wieg van zijn eigen voetbalclub. In Los Angeles richtte hij samen met vrienden "LA Vale FC" op. Na 2 jaar werd de ploeg ontbonden wegens financiële meningsverschillen.

Lees meer

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!