Dana Winner: "Ik wil iedereen hart onder de riem steken met mijn nieuwe single"

donderdag 26 maart 2020 - 11:48
Dana Winner heeft met 'Thank You Heroes Of Today' een nieuwe single uitgebracht. Met het nummer wil ze haar dankbaarheid uiten aan iedereen die zich in deze coronatijden blijft inzetten, van zorgverleners, leerkrachten tot winkelbediendes.

"Ik vind het uiteraard superjammer dat ik 23 concerten heb moeten afzeggen. Ik kan ook niet naar Zuid-Afrika zoals ik had gepland, maar goed, we zitten hier nu. Zingen is mijn ding, en daarom heb ik een nummer opgenomen hier thuis in mijn bureau als dank naar iedereen die zich blijft inzetten voor anderen, in alle sectoren. We mogen dat echt niet onderschatten", vertelt Dana aan Anja in 'De Madammen.'

 

"Het is een liedje in het Engels geworden, want corona is uiteindelijk iets universeels. Corona zit overal in de wereld. Daarom dacht ik, we doen het deze keer in het Engels om zoveel mogelijk mensen een hart onder de riem te steken."

Er komt ook een bijzondere videoclip bij het nummer "Ik kom zelf niet voor in de videoclip van het lied. Ik wil er graag foto's in verwerken van de mensen uit de zorgsector of eender welke sector om die een gezicht te geven. Als er te veel inzendingen zijn voor de clip, publiceren we alle foto's sowieso op onze Instagram-pagina!"

Wil je een foto inzenden? Surf dan naar de website van Dana Winner.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!