De 7 meest gruwelijke scènes uit de geschiedenis van Thuis

donderdag 10 juni 2021 - 12:55
Thuis is waar je heen wil, Nergens beter dan thuis,… Het klinkt allemaal geweldig idyllisch en mooi. Maar het leven in Thuis is niet altijd rozengeur en maneschijn! Wij zochten de meest gruwelijke scènes uit 25 jaar soapplezier waar menig Thuiskijker nachtmerries van kreeg. Opgepast, kijken op eigen risico!

1. Isabelle Vinck staat levend in brand

In seizoen 8 was Isabelle Vinck de grote slechterik in Thuis. Ze gijzelde samen met Luc Bomans Leontien en wilde haar vermoorden. Toen Luc te weten kwam dat Leontien zwanger was, kwam hij haar net op tijd redden. Gelukkig maar! Anders hadden we nooit Lowieke leren kennen. 

2. Katrien Lefloo in de autokoffer

Het slechtste moment om met je auto in een gracht te rijden is wanneer er een lijk in je koffer ligt. Het overkwam Claire nadat ze Katrien vermoordde in seizoen 9.

3. Wordt het Manfred of Frank?

Weet je nog die keer dat Frank een dubbelganger had? Manfred, een gekke Duitser met toevallig dezelfde leren jas. In de seizoensfinale van 2006 werd er een schot gelost. Elke Thuisfanaat zat op het puntje van zijn stoel; wie was er dood? Manfred of Frank?

4. Eddy rijdt met zijn vrachtwagen over de auto van Mo en Bianca

Ken je Mo en Bianca nog? Toen Bianca zes weken zwanger was van Robin, zat ze gezellig een boekje te lezen in de Taxi bij Mo. Wanneer plots Eddy met zijn vrachtwagen in volle snelheid over hen reed. Kwamen ze heel uit de crash? En hoe was het gesteld met de baby?

5. Danny gijzelt Sam en Emma

Emma kwam niet één maar twee keer in de handen van Danny terecht. Nadat Tim Danny kon arresteren, kon hij terug ontsnappen. Hij wilde wraak nemen op Tim en gijzelde de zwanger Sam en Emma bij De Kabouters.

6. Julia gijzelt Waldek en Simonne

Alweer een gijzeling in Thuis. Deze keer is het de beurt aan de zotte Julia. Het zijn verschrikkelijke beelden om terug te zien. Al maken de feesthoedjes het toch wat minder angstaanjagend.

7. Bill komt onder de trein terecht

Nog nooit zagen we Frank zo emotioneel gillen en brullen. Toen Joren samen met zijn vrienden Stan en Boris enkele flessen alcohol soldaat aan het maken waren, gingen Frank en Jorens vader Bill naar hem op zoek. Toen ze hen vonden aan de rand van een spoorweg wilden de drie wegfietsen. Joren kwam met zijn wiel tussen de sporen en belandde plat op zijn buik. En plots was daar een aanstormende trein…

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!