De nieuwe Luv'

dinsdag 2 juli 2019 - 11:54
Luv'
Jan Vis
De oudste meidengroep van Nederland heeft een nieuwe single. 

Tijdens een fandag in het Nederlandse Best stelde de groep Luv' haar nieuwe single "With him tonight" voor. 
Marga Scheide, José Hoebee en nieuwkomer Chimène van Oosterhout zongen dit liedje dat ze recent in Miami opgenomen hadden. Een schare fans was tevreden met dit zomers liedje.

U.O.Me

Luv' is de oudste meidengroep van Nederland die in 1976 opgericht werd door Hans van Hemert. Een producer die je ook de duo's Sandra & Andres en Mouth & MacNeal bij elkaar bracht.
Het eerste succes scoorden ze met het liedje "U.O.ME (you owe me)". Een liedje dat bedoeld was voor het VPRO-programma "Het is weer zo laat!" met Dolf Brouwers
Daarna volgden de klassiekers "You're the greatest lover", "Trojan horse", "Casanova", "Eeny meeny miny moe" en "(Ooh) Yes I do".

Buitenland

Het succes beperkt zich niet alleen tot de Lage Landen. Ook Zwitserland, Engeland, Duitsland en Frankrijk gingen plat voor Luv'. Voor het liedje "Trojan horse" krijgt het trio zelfs de Conamus Exportprijs. Een prijs die bestemd was voor Nederlandse
artiesten, muziekproducers en auteurs die succes hadden in het buitenland. 
Luv' effende het pad voor andere meidengroepen, zoals Dolly Dots, Doris D & The Pins, Barbarella en Babe.

Musical

Begin dit jaar werd het gerucht verspreid dat er een musical rond Luv' in de maak was. Naar het voorbeeld van Mamma Mia!, de musical met ABBA-hits. Voorlopig blijft het bij geruchten.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!