Dokter Devroey op dieet: "Ook mijn vrouw en zoon staan scherper dan ooit"

donderdag 27 januari 2022 - 10:00
Luisteraar Martine stuurde het al naar de Radio 2-app: “Is dat echt dokter Devroey in de studio?” Want je kan er niet naast kijken, Dokter Devroey is wat kilo’s kwijt. Elke week geeft hij je een inkijk in zijn gezondere levensstijl. Van de extra portie sla bij de steak-friet tot de kleerkast van 15 jaar terug die nu opnieuw als gegoten past. Deze week: het groepsdieet.

Ik ben intussen zo’n 9 maanden gematigder aan het eten, maar ik ben niet de enige in mijn gezin die daar de vruchten van plukt. Ook mijn vrouw en zoon eten kleinere porties en ze staan scherper dan ooit.

Mijn zoon is zelfs een echte inspiratiebron geworden. Laten we zeggen dat hij in vergelijking met mij maar een beetje overgewicht had. Maar hij heeft het wat actiever aangepakt dan ik nu doe. Hij is intensief beginnen sporten en hij heeft intussen echt een afgetraind lichaam. Ik maak mij geen illusies, ik droom niet van een wasbordje, maar ik dacht door zijn transformatie wel: “Als hij dat kan, dan moet ik het ook kunnen!"

Als mijn zoon het kan, dan moet ik het ook kunnen!

Het probleem bij een dieet blijft wel: waar wil je stoppen en hoever wil je gaan? Ik aas dus niet op de afgetrainde kuiten van mijn zoon, voor mij is het streefcijfer 90 kg. Dan ben ik oprecht tevreden.

Nog 5 te gaan.

Gezonde groeten,

Dokter Devroey

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!