Elise V zingt 'Soleil dans ma tête'

vrijdag 4 juni 2021 - 07:00
Elise V
Radio 2
Elise V zingt liedjes die recht uit haar hart komen en tovert zo een glimlach op het gezicht van elke luisteraar. Ook haar nieuwste single is hier een voorbeeld van. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt ze 'Soleil dans ma tête', een nummer met een eerlijke en vooral heel herkenbare tekst.

Soleil dans ma tête 

Ongeveer een maand geleden ontdekten we Elise V bij Radio 2. We waren meteen fan van haar debuutsingle 'Soleil dans ma tête'. "Ik ben enorm blij met het nummer, maar eigenlijk is het niet mijn officiële debuutplaat. Het is de plaat van een vriend waar ik op zing. Mijn eigen debuutplaat komt er wel snel aan. Ik hoop ze dit jaar nog uit te brengen. We zijn er druk mee bezig."

Conservatorium van Maastricht

Elise V heeft aan het conservatorium gestudeerd, maar dat deed ze niet in België. "Ik heb muziek gestudeerd aan het conservatorium van Maastricht. Ik paste daar gewoon beter in het plaatje. Studeren in een ander land heeft me zeker ook goed gedaan en heeft veel deuren geopend."

Ik geef ondertussen zelf ook zangles en ik verschiet heel vaak van het talent van anderen. 

Elise V

Juf Elise

Elise V zingt niet alleen zelf, ze leert ook anderen zingen. "Ik geef ondertussen zelf ook zangles. Op Youtube vind je wel veel tutorials, maar ik vind zangles nog altijd iets heel nuttig. Ik verschiet enorm vaak van mijn leerlingen. Daar zitten echt straffe zangers tussen, ook al zeggen ze soms zelf van niet. (lacht)"

Goede band met de pianiste 

Elise V heeft vandaag haar vaste pianiste en goede vriendin Jette de Koning meegebracht. "Jette en ik kennen elkaar al heel lang en we hebben ook samen gestudeerd in Maastricht. We passen heel goed bij elkaar op muzikaal vlak, maar daarnaast zijn we ook gewoon goede vriendinnen." 

Ambities

Elise V is een jonge, sprankelende vrouw met nog veel ambities. "Ik heb mijn bachelor gehaald, maar ik zou ook graag terug naar het buitenland keren om nog een master te halen. Er komt zeker ook nog nieuwe muziek en ik zou heel graag enkele optredens doen, maar dat valt nog af te wachten."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!