Els De Schepper: "Ik heb naar mijn fans geluisterd en van 'Kom uit de kast' en nieuwe versie gemaakt : Blijf in uw kot!"

dinsdag 31 maart 2020 - 10:14
Els De Schepper
Net als iedereen zit Els De Schepper thuis en houdt afstand van andere mensen. Ze woont alleen en probeert zich toch te amuseren. En Els blijft creatief!

"Het wakkert mijn creativiteit wel aan dat alleen zitten", vertelt Els De Schepper in BeneBene.  "Mijn rug en nek zaten gigantisch vast door de zorgen voor mensen om mij heen en ik belde naar de osteopaat, maar ik mocht helemaal niet gaan. En er kon natuurlijk ook geen vriend langskomen om mijn rug in te smeren, dat is geen social distancing! Dus heb ik een oplossing gezocht Een lepel uit de keuken, een doekje opgevouwen en rond de spatel gedaan. En ik had iets om mijn rug en nek in te smeren met die zalf."

'Kom uit de kast' wordt 'Blijf in uw kot'

"Een week geleden, dankzij mijn fans!, schreef iemand op FB dat ze een nummer van mij al héél lang in haar hoofd had zitten en vroeg waarom ik daar toch geen andere versie van maakte.  En nog andere mensen schreven dat ook. Ik heb naar hen geluisterd en ik heb van 'Kom uit de kast' en nieuwe versie gemaakt : 'Blijf in uw kot'. "

Stuur jouw 'Kom uit uw kot' filmpje naar Els

"En ik heb nog een vraag voor de luisteraars om zelf een clipje te maken op de muziek van 'Blijf in uw kot'. En dan gaan wij daarmee een nieuwe clip maken. Dus, stuur maar een filmpje en stuur het naar elsdeschepper2020@gmail.com." 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!