Elton John kan niet stoppen. Hij geeft extra concert in Het Sportpaleis

dinsdag 3 december 2019 - 12:07
Elton John
Door de grote vraag naar tickets blijft Elton John volgend jaar 1 dag langer in Antwerpen. Hij geeft op 9 september nog een extra concert in Het Sportpaleis. 

Een schoon gebaar

Hoe zot is dat? Naar aanleiding van zijn afscheidstournee 'Farewell yellow brick road’ nam Elton John in mei afscheid van zijn trouw publiek in Het Sportpaleis van Antwerpen. Omdat de vraag naar extra tickets zo groot was, werd er een nieuw concert gepland op dinsdag 8 september 2020.
Omdat ook dat optreden zo goed als uitverkocht is, heeft Elton John besloten om een geste te doen. Hij blijft een dag langer in Antwerpen en zingt op woensdag 9 september nog eens al zijn grootste hits en klassiekers.
Je zal dan kunnen meezingen met de liedjes 'Your song’, 'Daniel’, 'Candle in the wind’, 'Don’t let the sun go down on me’, 'Rocket man’, 'Sorry seems to be the hardest word’ en 'Crocodile rock’. 

F**k off

Op zondag 2 december liet Elton John niet van zijn mooiste kant zien. Tijdens een concert in het Australische Perth nam hij 2 mensen van de security op de korrel. Toen de bewakers een vrouw naar de uitgang begeleidden, schold Elton John hen de huid vol. Hij riep: "Hé, jullie twee security, met het meisje... F**k off”. Laat haar nu onmiddellijk naar hier komen. Kom op, klootzakken. Idioten, dat zijn jullie! Idioten. Zo behandel je meisjes toch niet. Laat haar met rust, jullie zijn een hoopje stront."
Na het optreden heeft Elton John zich verontschuldigd.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!